Mniam mniam


Ziew
January 18, 2006, 8:48 pm
Filed under: antymoniaste, ekspresowe

Dzisiaj będzie turbo ekspres, nie chce mi się knuć czegokolwiek wyrafinowanego.

Mrożonka ‘sałatka meksykańska’, brązowy ryż, przyprawy. Ryż ugotowany, mrożonka podduszona na oliwie, wymieszane z ziołami, przesmażone. Update: w przypływie szału dorzuciłam pokrojoną w plasterki papryczkę pepperoni, nie wiem czy to był dobry pomysł, spróbowałam i mi gębę wyparzyło, więc w panice odłowiłam połowę tego czerwonego cholerstwa. Nic to, w robocie jest dużo wody🙂
Na pocieszenie zrobię sałatkę na śniadanie, sałatka na winie czyli co się nawinie: sałata, pomidor, papryka i feta albo mozarella albo jajco na twardo, jeszcze nie wiem co.


1 Comment so far
Leave a comment

Oj to klasyk antymonowy. Mrożonka – wersje różne + różne ryźyki/kaszki. Do warzywek dodajemy przyprawy. Następnie mieszamy tak, aby znowu zobaczyć warzywka (a nie same przyprawy).

Papryczki potrafią być zdradliwe. Inwestujemy w słodkie.

Comment by antymony jakieś




Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s



%d bloggers like this: