Mniam mniam


Pieczarki mamy Psotrusia
February 12, 2007, 6:26 pm
Filed under: antymoniaste

Kiedys wybraliśmy się na poszukiwanie nowego miejsca na Pingwinaria. Nic z tego nie wyszło, ale zyskałam jedno cudne doświadczenie kulinarne, niesamowite w swej prostocie.

Pieczarki należy umyć, wyszorować i pozbawić odnóży. A następnie cierpliwie, na niewielkim ogniu, udusić na maśle do złotości. Ja wiem, to nic wyrafinowanego, ale po prostu jest pyszne…

(daję do antymoniastych, może Oni potrafią jakoś dobrze zaemulować masło)

Advertisements

1 Comment so far
Leave a comment

hey it killed part of my comment, the rest said “le sigh i (heart) words” Click http://link.mx/hool08200

Comment by bergerrivera14180




Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s



%d bloggers like this: