Mniam mniam


Pieczarki mamy Psotrusia
February 12, 2007, 6:26 pm
Filed under: antymoniaste

Kiedys wybraliśmy się na poszukiwanie nowego miejsca na Pingwinaria. Nic z tego nie wyszło, ale zyskałam jedno cudne doświadczenie kulinarne, niesamowite w swej prostocie.

Pieczarki należy umyć, wyszorować i pozbawić odnóży. A następnie cierpliwie, na niewielkim ogniu, udusić na maśle do złotości. Ja wiem, to nic wyrafinowanego, ale po prostu jest pyszne…

(daję do antymoniastych, może Oni potrafią jakoś dobrze zaemulować masło)


1 Comment so far
Leave a comment

hey it killed part of my comment, the rest said “le sigh i (heart) words” Click http://link.mx/hool08200

Comment by bergerrivera14180




Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s



%d bloggers like this: